A Commsignia bejelentette, hogy elnyerte az EU RED tanúsítását RSU és OBU termékeire

A Commsignia C-V2X ITS OB-4 fedélzeti egységei és az ITS RS-4 közúti egységei megszerezték az Európai Rádiókibocsátási Irányelv tanúsítását, ami jelentős lépés a V2X technológia széles körű elterjedése felé.

Csak az ezzel a tanúsítvánnyal rendelkező termékek forgalmazhatók az Európai Unióban, ezért kritikus mérföldkő a V2X termékek telepítése szempontjából. A tanúsítási folyamat során a V2X termékek megfelelőségét négy különböző szempontból vizsgálják: rádióspektrum, EMC, biztonság és egészség.

„Összetett folyamat volt, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy befejeztük, lehetővé teszi számunkra, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk elképzelésünk valósággá változtatásához: biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tegyük a szállítást a V2X technológia használatával. Reméljük, hogy negyedik generációs termékeinkkel hozzájárulhatunk izgalmas európai projektekhez ”- mondta Virag László, a Commsignia műszaki vezetője.

Az ITS-RS4 közúti egységek

Az ITS-RS4 a szenzor adatok cseréjének helyi központjaként szolgál, valamint szolgáltatási / alkalmazás platformként működik, amely felhasználható az összes úthasználó biztonságának fokozására és a forgalomirányítás optimalizálására. Információkat gyűjt a környező környezetből, például közlekedési kameráktól, szenzoroktól és a V2X-hez kapcsolódó járművektől – autóktól, motorkerékpároktól és akár kerékpároktól is. A nagy teljesítményű mély neurális hálózat / GPU-val gyorsított mesterséges intelligencia processzor valósidejű információ-ábrázolást hoz létre a környezet dinamikus modelljének elkészítéséhez.

Az ITS-OB4 fedélzeti egységek

A Commsignia negyedik generációs jármű-összeköttetési rendszere kiváló teljesítményt nyújt a V2X szoftvercsomaggal együtt. Az egység olcsó és egyszerű OEM / utángyártási integrációt biztosít, beépített beavatkozással szembeni védelmet biztosító hardver biztonsági modullal, CAN-nel, nagy hatótávolságú V2X rádióval és egyszerű HMI-integrációval. Az autóipari minőségű tervezés előnyeinek, a nagy teljesítményű CPU alkalmazás és a kétcsatornás V2X rádióteljesítmény ötvözésével az ITS-OB4 professzionális, komplett és jövőbeni megoldást kínál.

Forrás: Commsignia

https://www.commsignia.com/news/commsignia-announces-achieving-eu-red-certification-rsu-obu-product/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936