A Cruise késik automata taxi szolgáltatásának beindításával

A Cruise bejelentette, hogy késik önvezető taxi szolgáltatásának beindításával. Korábban 2019 végére jelezték a kezdést. Dan Ammann, a Cruise vezérigazgatója nemrégen megjelent blogjában az új generációs önvezető autók tesztelésének és validálásának nehézségeit mutatta be. Kijelentette, hogy ahhoz, hogy hosszútávon biztonságos rendszereket hozzanak létre, nem szabad elsietni a folyamatot. Mivel a kockázat magas, az első önvezető autók bevezetését csak akkor szabad megkezdeni, amikor már biztosak lehetnek benne, hogy biztonságosabbá teszik ezzel az utakat.

Forrás: Cruise

A közzétett poszt alapján a Cruise megnöveli a teljesen elektromos önvezető autó flottájának tesztelése és validálása terén tett erőfeszítéseit, de nem jelölt meg új időpontot a szolgáltatás bevezetésére.

Ammann kiemelte, hogy ma ők az egyetlen cég az automata autók gyártásában, akik széleskörű automata gyártási soron ugyanolyan szigorú biztonsági és minőségi előírások szerint gyártják ezeket a járműveket, mint bármilyen más autót.

A General Motors-hoz tartozó Cruise új bejelentése egy olyan trendet jelez előre, amely szerint az automata autók gyártásában nem a gyorsaságra, az időbeli versenyre, hanem a biztonságra helyezik a hangsúlyt.

Forrás: Fleet Forward

https://www.fleetforward.com/337138/cruise-delays-rollout-of-avs

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936