A KFC futurisztikus módon árulja ételeit Kínában

A KFC-nek és a Neolix-nek köszönhetően a világ egy lépéssel közelebb került a jövőhöz. A CNET beszámolt róla, hogy a KFC bemutatta autonóm autókból álló flottáját, amelyet ételeik házhozszállításához használnak. Ezzel nem csak az autonóm autók versenyét követik, hanem eleget tesznek a szociális távolságtartás, és az emberi kontaktusszám csökkentés elveinek is.

Forrás: Mashed

A Sanghajban üzembe helyezett KFC márkájú autók lehetővé teszik, hogy a KFC aranycsirkéjére vágyók érintőképernyőn keresztül rendelhessenek, és telefonjuk használatával fizessenek. Miután a befizetés megtörtént, a jármű ajtaja kinyílik, és a megrendelők átvehetik az ételeket. A Forbes először arról számolt be, hogy a Neolix a Yum Brands-szel (a KFC és a Pizza Hut tulajdonosa) együtt fog dolgozni, hogy „kerekeken járó éttermet” biztosítson a járművei segítségével.

Nem meglepő, hogy a KFC új autonóm autóparkját éppen Kínában indítaná. A Business Insider jelentése szerint a KFC az ország legnépszerűbb gyorsétterem lánca, és 2017-ben csaknem óriási 5 milliárd dolláros bevételt hozott az országban. Mint az egyik első amerikai gyorsétterem márka, amely Kínában nyitotta meg kapuit, gyorsan megalapozta a helyét, és gyorsan alkalmazkodott a helyi szokásokhoz és ízekhez (első üzletüket a Nagy Fal mellett helyezték el).

Forrás: Mashed

A Business Insider  elmagyarázta, hogy a kínai fogyasztók a csirkét részesítik előnyben más húsokkal, például a marhahússal szemben, ami miatt a KFC-t egész másképp fogadták, mint az Egyesült Államokban. Az Eater is alátámasztja ezt jelentésében, hivatkozva arra, hogy a sült csirke mennyivel közelebb áll a kínai ízléshez, mint a hamburger. Kínában a Business Insider  szerint a KFC inkább luxuscsemege, mint egy olcsó gyorsétterem. Ez azért van, mert a KFC menü megtartja az összes alap lehetőséget, de a kínai közönséget olyan dolgokkal is ellátja, mint a congee, a tojásos torta, a rizskása és a sushirrito.

Forrás: Mashed

https://www.mashed.com/284555/the-futuristic-way-kfc-is-selling-food-in-china/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936