A Revolt bemutatta új 125 cm3 –s elektromos motorkerékpárját, mely közel 100 mérföldet képes megtenni

Indiában vannak a világon az egyik legszigorúbb kétkerekű elektromos járművek elfogadására vonatkozó jogszabályok. Az országban nagyarányú a kétkerekű jármű használat, így az élen járnak az elektromos motorkerékpár és robogó fejlesztésben.

A Revolt Motors India legújabb elektromos motorkerékpár fejlesztője. Legfrissebb járművük, a RV400, a 125 cm3-s kategóriába tartozik, és 85 km/h-s végsebességre képes. Így leginkább városi motorkerékpár, bár ahhoz egy kicsit gyors, ezért a kisebb autóutakon is megjelenhet. 156 km megtételére képes, bár az akkumulátor specifikációit még nem tették közzé.

A motorkerékpár számos hálózati technológiával rendelkezik, mint például a kulcs nélküli indítás, GPS, digitális tárrendszer a szükséges dokumentumok számára és telemetria, az RV400 működésének távolról való ellenőrzésére. Emellett 4 különböző motorhangot kínál, amely közül a tulajdonos választhat. Néhány országban ezeket már előírják a gyalogosok figyelmeztetése céljából. A kerékpárt egy középre szerelt motor hajtja, amely egy övhajtóművel rendelkezik. A pontos motor teljesítményt még nem tették közzé, bár valószínűleg a 6-10 kW-os tartományba esik.

Forrás: Electrek

https://electrek.co/2019/06/18/revolt-rv400-electric-motorcycle/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936