A Tesla 15 Cybertruck-ra kapott megrendelést, amiket rendőrautóknak szánnak

Egy mexikói polgármester Cybertruckokat szeretne rendőrautóvá alakítani, már 15-öt rendelt a Teslától. Ciudad Valles vezetője úgy látja, hogy a fura kinézetű elektromos autók tökéletes rendőrautók lennének, 30 ezer peso-t költött az új járművekre.

Cárdenas elmondása szerint tíz Dual Motoros Tesla Cybertruckot és öt Tri-Motoros Cybertruckot rendelt. Úgy gondolja, hogy a hatékony elektromos meghajtás segít csökkenteni a hivatali járművek károsanyag kibocsátását.

Nem ők az egyetlenek, akik látnak fantáziát a Cíbertruck rendőrautóként alkalmazásában. A Dubai-i Rendőrség múlt hónapban posztolt egy képet az autóról, azzal, hogy a rendőrségek körében világszerte kezdenek népszerűvé válni a Tesla autók.

A Fremont-i Rendőrség egy használt S Modellt alakított át rendőrautóvá, a Luxembourg-i Rendőrség két szedán S Modellt alakított járőrkocsivá. A legnagyobb Tesla rendőrautó flotta pedig Svájcban van. Jelenleg körülbelül 12 rendőri hivatal vált elektromos járművekre a Teslákkal.

Az idei év elején az indiana-i Bargersville Rendőrkapitánysága megkezdte a flotta frissítését a Tesla Model 3 járművekre, miután rájöttek, hogy az elektromos járművek sokkal olcsóbban lesznek üzemeltethetőek.
Néhány rendőrség azonban a nagyobb járműveket részesíti előnyben, így a Tesla Cybertruck lehet az a ritka elektromos teherautó, amely rendőrségi járműként szolgálhat.
A Tesla szerint a Cybertruck elektromos kisteherautót 2021 végén fogja forgalomba hozni.

Forrás: Electrek

https://ww.electrek.co/2019/12/02/tesla-cybertruck-electric-trucks-converted-police-vehicles/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936