A Tesla autóinak megbízhatósága szükségtelenné teszi az éves szervizelést

A Tesla a jobb szolgáltatás nyújtása érdekében új szervizelési tervet alakít ki. Az eddigi adatok elemzése és a megbízhatóságra, tartósságra és biztonságra vonatkozó mérnöki tesztjeik alapján úgy látják, hogy többnyire nincs szükség kötelező éves szervizelésre. A teljes évenkénti átnézés helyett elég akkor bevinni a szervizbe az autót, amikor valamelyik alkatrészre előírt specifikus intervallum lejár, így hosszabban használható az autó az utakon.

Eredetileg az elektromos autógyártók évente vagy 12,500 mérföld megtétele után javasoltak szervizt teljes átnézéssel, de a tapasztalatok alapján erre a legtöbb alkatrész esetében nincs szükség.

Az autótulajdonosok visszajelzései alapján a Tesla egyéb új kezdeményezéseket is bevezetett, amelyek javítják az ügyfelek tapasztalatait, beleértve az online alkatrészboltokat és a szervizelések alatt elérhető státuszfrissítéseket. Mivel a Tesla összes gépkocsija csatlakoztatva van, a gépkocsi szerviz naplóit használják az autó problémáinak azonosításához és elhárításához, mielőtt egy autót újra üzembe helyeznének.

Forrás, fotó: Teslarati

https://www.teslarati.com/tesla-car-maintenance-plan-service/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936