A Tesla Cybertruck-ot be kell burkolni ahhoz, hogy más színt kaphasson

Elon Musk legújabb kommentje szerint a Tesla Cybertruck-ot be kell burkolni ahhoz, hogy különböző színű vagy mintázatú legyen.

Amikor a Tesla tavaly megjelentette a Cybertruckot, az egyik legmeglepőbb tulajdonsága a formatervezés mellett az volt, hogy a jármű váza valójában egy kisteherautó váza.

A Tesla „ultrakemény 30x hidegen hengerelt rozsdamentes acélt” használ a jármű felépítményében és karosszériájában.

Forrás: Electrek

„A Cybertruck egy külső héjjal készül a nagyfokú tartósság és az utasvédelem érdekében. A szinte áthatolhatatlan külső vázzal kezdve minden alkatrészt a legnagyobb szilárdság és tartósság érdekében terveztek, az ultrakemény 30x hidegen hengerelt rozsdamentes acél szerkezeti felülettől a Tesla páncélozott üvegig.”

A Tesla azt írja: „Ha lenne bármi jobb, azt használnánk. Segít kiküszöbölni a bemélyedéseket, a sérüléseket és a hosszú távú korróziót egy sima monokróm külső váz segítségével, amely a héjat az autó külsejére helyezi, és maximális védelmet nyújt az utasoknak.

Bár ez megnehezíti az autó festését, nem teszi lehetetlenné. Vannak az acél feldolgozásának módjai, amivel más színt adhatnak neki. A Cybertruck tavalyi bemutatásakor a gyártó csak egy festetlen prototípust mutatott be, de Musk felvetette, hogy az elektromos pickup lehet más színű is. Most azonban a Tesla vezetője azt mondja, hogy a Cybertruck-ot be kell burkolni ahhoz, hogy más színű is lehessen. Az egyelőre nem tiszta, hogy gyári festést ajánlanak-e opcióként vagy szolgáltatásként a szerviz központokban, de Musk hozzászólása alapján ez inkább csak egyénileg lesz megoldható.

Forrás: Electrek

https://electrek.co/2020/04/14/tesla-cybertruck-wrap-colors-patterns-elon-musk/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936