A Tesla hamarosan képes lehet kitenni az utasát az úticélnál és önállóan elmenni leparkolni

A Tesla hamarosan kihozhatja új automata funkcióját, mely képessé teszi az autót arra, hogy kitegye a tulajdonost az úticéljánál, majd önállóan parkolóhelyet keressen.

A Smart Summon segítségével a Tesla jelentős mértékben javította autójának távolról történő és autonóm mozgatására való képességét. A funkció egészen jól működik, mégis sok tulajdonos nem találja azt igazán hasznosnak. Ugyanakkor az új képességről, melynek segítségével az autó önállóan elmegy leparkolni, többnyire azt gondolják, hogy nagyon hasznos lenne.

Elon Musk vezérigazgató arra utalt, hogy a szolgáltatás hamarosan megjelenhet, és összekapcsolta azt egy közelgő Autopilot alapkód-újraírással, amely lehetővé tenné az Autopilot szolgáltatások fejlesztésének gyorsabb bevezetését.

A Tesla Autopilot az utóbbi időben jelentős változtatásokon megy keresztül, Musk elmondása szerint a neurális hálózat egyre több problémát old meg. A változtatás magában foglal egy mélyebb 3D-s címkézési rendszert is. Az autó kamerákkal feltérképezi az útvonalat, melynek a részleteit azután háromdimenziósan azonosítani, címkézni tudja. Így a parkoló terület jobb megértése segíti az autót a parkolóhely találásban.

Forrás: Electrek

https://electrek.co/2020/03/04/tesla-car-find-larking-spot-reverse-summon/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936