Augusztus végétől a Teslákban működni fog a Youtube és a Netflix

A Tesla bejelentése alapján az autóikban hamarosan működni fog a YouTube és a Netflix. A funkciók csak akkor lesznek elérhetőek, ha az autó áll, bár Musk előrevetítette, hogy ez nem sokáig lesz így. Amint a törvényhozók jóváhagyják a teljesen önvezető autókat, a programok menet közben is használhatók lesznek majd.

Bár pontos időpontot nem adtak meg, de azt jelezték, hogy az új funkciók a hamarosan várható V10 fejlesztés részeként fognak megjelenni. Az újítások közt az olyan játékok, mint a Cuphead és a multimédia portálok mellett az Autopilot és a Smart Summon (hívófunkció) fejlesztései is szerepelni fognak. Számos új játékra és szórakoztató funkcióra, valamint az Autopilot javított formájára, jobb közlekedési lámpa és stop jelzés felismerésre és továbbfejlesztett Smart Summon funkcióra lehet majd számítani.

A legutóbbi, 2018. szeptemberi teljes fejlesztés után most augusztus végén mutatják majd be az új V10 modellt. A szórakoztató funkciók a Tesla „prémium kapcsolódás” internet csomaghoz kapcsolódóan lesznek bevezetve. Jelenleg ez a csomag a műholdas nézethez, autós streaming zenéhez és egy webböngészőhöz való hozzáférést tartalmaz. Az még nem tisztázott, hogy milyen más új funkciók lesznek még majd a prémium csomagban.

Forrás: Mashable Middle East

https://me.mashable.com/mobility/6351/tesla-owners-should-have-youtube-and-netflix-in-the-car-by-the-end-of-august

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936