Az ACEINNA és a WPG America webinart rendez az autonóm jármű navigációs termékek fejlesztőinek

Az ingyenes webinart április 23-án tartják, melynek során megérthetők a legújabb trendek és technológiai fejlemények, amelyek kritikusak az önálló járművek következő generációját fejlesztő mérnökök és rendszergazdák számára.

A lokalizáció és a navigációs technológiák alapvető tényezők, amelyek lehetővé teszik az autonóm járművek – a mezőgazdasági és építőipari gépek, a szállítórobotok és járművek, az ADAS és a következő generációs 5. szintű autonóm járművek – sikerét, mindezen piaci szektorok az újonnan megjelenő megfizethető, rendkívül pontos navigációs megoldásokra támaszkodnak.

A webinar a legfontosabb szoftver és hardver trendek és navigációs megoldások áttekintésével kezdődik, majd bemutatkozik az iparág vezető ACEINNA OpenIMU és Open Source Development, mely autonóm járművek számára egyedi navigációs, lokalizációs és magatartás alkalmazások, valamint drónok, robotika és más izgalmas piaci alkalmazások fejlesztésével foglalkozik.

Az ACEINNA az autonóm, ipari, telekommunikációs, adatközpont és felhő infrastruktúra, mezőgazdasági és építőipari piacok vezető szolgáltatója.  A WPG Americas székhelye a kaliforniai San Joséban van, a cég félvezetők, passzív, elektromechanikai és kijelző termékek forgalmazója világszerte. 2007-ben alapították, vezető technológiai beszállítók franchise partnere.

Forrás: Engineering – Update

https://engineering-update.co.uk/2020/04/14/aceinna-and-wpg-americas-present-a-webinar-for-the-developers-of-autonomous-vehicle-navigation-products/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936