Az Egyesült Királyságbeli O2 kiberbiztonsági tervet dolgoz ki önvezető autók számára

Az O2 UK elmondta, hogy befejezte az Innovate UK, az Egyesült Királyság kormánya által finanszírozott innovációs ügynökség és a Csatlakoztatott és Autonóm Járművek Központja (CCAV) által finanszírozott projektet a kiberbiztonsági tesztelési képességek fejlesztésének támogatása érdekében.

Az O2 hozzáférést biztosított műszaki szakértőinek a CAV Testbed (BeARCAT) kiberbiztonsági 12 hetes alapszabályozási, automatizálási és válaszadási projektje során, együttműködve a partnerekkel, köztük a Cisco technológiai vállalattal, a Millbrook Proving Ground-dal, a Warwick Manufacturing Group-pal, valamint a Warwicki Egyetem mérnöki, gyártási és technológiai tanszékével.

Az O2 kiberbiztonsági szakértői feladata a CAV-hálózatokat fenyegető kibertámadások és a támadók típusainak meghatározása volt. Kutatásuk olyan modellek kidolgozására összpontosított, amelyek felhasználhatók az intelligens közlekedési rendszerek kiberbiztonsági kockázatainak osztályozására, kezelésére és enyhítésére, amelyek létfontosságúak a jövőben az úthasználók biztonsága és biztonsága szempontjából.

A Cisco vezetésével a bedfordi vezető jármű-tesztelő központban, a Millbrook Proving Ground-on tervezett projekt 2020. január 1-jétől március 31-ig tartott.

Forrás: The Fast Mode

https://www.thefastmode.com/technology-solutions/17219-o2-uk-develops-cybersecurity-blueprint-for-self-driving-cars

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936