Az elektromos Chevy Bolt tulajdonosok láthatják a töltési pontok aktuális elérhetőségét az Egyesült Államokban

A cégek azon dolgoznak, hogy egyszerűbbé tegyék az elektromos járművek töltését. Az elektromos töltőpontok még messze nem annyira elterjedtek, mint a benzinkutak. Amíg még nem azok, az autógyártók máshogy igyekeznek a töltési folyamatot a lehető legegyszerűbbé tenni.

Az elektromos Chevrolet Bolt tulajdonosok már használják a General Motors Energy Assist elnevezésű applikációját, amely segít nekik megtervezni az útvonalat az útbaeső töltési pontok alapján. A legújabb frissítés pedig már aktuális információkkal is rendelkezik a töltőhelyekkel kapcsolatban. Jelzi, hogy használatban van-e éppen, vagy, hogy éppen felújítják-e.

A GM bejelentése szerint az applikáció jelzi az EVgo és a Charge Point töltőhelyeket is, amelyekkel együtt így az Egyesült Államok töltőhelyeinek nagy része jelzésre kerül. Az autógyártó még több hálózat hozzáadását tervezi az év során.

Az extra adatokon kívül a GM még néhány funkciót hozzáadott az Energy Assist frissítéséhez. Az autótulajdonosok a MyChevrolet applikáción keresztül fizetni is tudnak majd a töltésért, bár ez csak néhány kiválasztott töltőponton fog működni. Az Energy Assist kizárólag a Bolt EV által elfogadott töltőállomásokat mutatja meg.

Forrás: Cnet

https://www.cnet.com/roadshow/news/chevy-bolt-ev-charging-station-app/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936