Az önvezető autók iparágának nagy szüksége van szabványokra és biztonsági előírásokra

Az önvezető és elektromos autók sikeréhez az autógyártóknak szabványokra, széles körben elérhető szélessávú 5G-s hálózatra és szoros összefogásra van szükségük.

  • Ralf Speth, a legnagyobb brit autógyártó, a Jaguar és Land Rover vezérigazgatója nagyratörő terveket mutatott be, de hozzátette, hogy az ágazatnak egységes és egyértelmű iránymutatásokra van szüksége. Speth szerint a piac fejlődésével a kormánynak és az iparnak szorosan együtt kell működnie a siker érdekében.
  • Az európai autógyártók versenyeznek, hogy lépést tartsanak az Egyesült Államokban és Kínában az önvezető és elektromos járműpiacok gyors fejlődésével.
  • Speth kitért arra, hogy a változás nagy lépés az emberiség számára olyan szempontból, hogy felkínálja a mobilitás lehetőségét az idősek vagy a mozgáskorlátozottak számára is, akik nem vezethetnek.
  • Az autógyártóknak és a beszállítóknak egyre inkább partnerkapcsolatokat kell kialakítaniuk a technológiai kihívásoknak való megfelelés érdekében.

Forrás: Flipboard

https://flipboard.com/topic/driverlesscar/self-driving-car-industry-needs-standards-and-security%3A-executives/a-izwpKTfHT_mKAWPrOghNPg%3Aa%3A773460818-5e087e4198%2Freuters.com

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936