Cserélhető akkumulátort fejlesztettek ki a könnyű elektromos járművekhez

A tajvani legnagyobb robogó gyártó, a KYMCO kifejlesztett egy cserélhető akkumulátort. A KYMCO elektromos robogóit a cég moduláris és kivehető Ionex elemei táplálják. Az akkumulátor szabvány létrehozásával a KYMCO célja, hogy más robogó gyártók is ehhez tervezzék elektromos járművüket.

  • A KYMCO és a 22Motors közösen bemutatta a 22Motor’s Flow elektromos robogó újratervezett verzióját. Az új robogó a KYMCO Ionex elemeivel működik.
  • A KYMCO Commercial egy teljes körű megoldás, amely elektromos robogókat, Ionex akkumulátorokat, Ionex akkumulátortöltő és csereállomásokat, valamint szoftvereket / alkalmazásokat kínál az elektromos robogók flottáinak kereskedelmi alkalmazásokban történő kezelésére, mint például a robogómegosztó programok.
  • A 22Motors Flow robogóját az év elején mutatták be, amely eredetileg saját kivehető akkumulátor rendszerrel érkezett. Ez 50 mérföld (80 km) távolság megtételére volt elég akkumulátorral. Most, hogy a vállalat a KYMCO Ionex elemeit alkalmazza, használhatja KYMCO Ionex töltőállomásokat.
  • Jelenleg a Flow robogó csak Indiában érhető el, az ára körülbelül 1040 dollár, így versenyképese lesz a benzinnel működő robogókkal.
  • A Flow robogókat két Ionex akkumulátorral, valamint egy otthoni töltővel értékesítik.

Forrás: Electrek

https://electrek.co/2018/10/15/ionex-batteries-22motors/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936