Elon Musk nem teljesen elégedett a Tesla jelenlegi Teljes Önvezetés rendszerével, de a következő változattal már inkább

Elon Musk nyilatkozata szerint nem igazán elégedett a Tesla Teljes Önvezetés jelenlegi Béta verziójával, de a tesztelés alatt álló következő változattal már igen.

Nagy érdeklődés övezi a Tesla Teljes Önvezetés programját, amely nem csak a technológiai és autóipar valódi teljesen önvezető rendszerért folytatott versenyben játszik szerepet, hanem a fogyasztókhoz is eljut már évek óta.

A Tesla vezérigazgatója, Elon Musk azt állította, hogy cége már az év végére megalkotja a valóban teljesen önvezető rendszert, de az általa kitűzött határidők már korábban sem bizonyultak valósnak.

A Tesla AI Napján az autógyártó megosztott néhány részletet az ezen a területen való előrehaladásukról, de azt is világossá tette, hogy a cél még messze van. Valójában még a rendezvényt is igyekeztek felhasználni arra, hogy olyan jelentkezőket gyűjtsenek, akik megoldhatják a teljes önvezetés eléréséért folytatott munka során felmerült problémákat.

Jelenleg a Tesla teljes önvezetés (FSD) béta verzióját teszteli a belső flottákban és egyes ügyfelekkel a „korai hozzáférési programban”.

Az autógyártó nemrég egy fontos frissítést adott ki a béta tesztelők számára. Musk először osztotta meg nyilvánosan a kiadási megjegyzéseket a frissítéshez, amely számos új funkciót tartalmazott a Tesla neurális hálóinak javítására.

Most azonban a vezérigazgató kommentálta a frissítést, és nem tűnt túl elégedettnek:

„Véleményem szerint az FSD Béta 9.2 jelenleg még nem az igazi, de az Autopilot/AI csapat a javításon dolgozik, amilyen gyorsan csak tud. Igyekszünk egyetlen csomaggal megoldani az autópályákon és városi utcákon való közlekedést, de ehhez az idegi hálózatok jelentős átképzésére van szükség.”

Musk azonban ma hozzátette, hogy már személyesen teszteli az FSD 9.3 béta verzióját, és javulást vett észre, amikor Pasadenából LAX -be vezetett. Azt nem tette közzé, hogy mikor várható a frissítés a korai hozzáférés programban, de valószínűleg már nemsokára.

Ami a korai hozzáférési programon túli szélesebb körű kiadást illeti, Musk elmondta, hogy addig nem erőlteti ezt, amíg nem tesztel egy vagy két újabb frissítést a korai hozzáférési programban.

Forrás: Electrek

https://electrek.co/2021/08/24/elon-musk-not-impressed-tesla-current-full-self-driving-build/

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936