Olcsónak és futurisztikusnak ígérik a Tesla kisteherautóját

Mint mondta, az alapváltozatnak mindenképpen megfizethetőnek kell lennie. Lesznek olyan változatok is, amelyek drágábbak, de 49 000 dollárért – 14 millió forint – vagy kevesebbért is, egy olyan autót kínálunk majd, ami egy remek pickup – ígérte Musk.

Hogy tovább növelje a kocsi iránti kíváncsiságot, beharangozta, hogy hihetetlenül praktikus járművet kínálnának, miközben nem tűnhet „normális” teherautónak a Tesla platós autója. „Nagyon sci-fi lesz” – mondta, ami azt is jelenti, hogy nem fog mindenkinek tetszeni. Aki azt várja, hogy a Tesla teherautója úgy nézzen ki, mint a teherautók az elmúlt 20-40 évben, az csalódni fog. A cél az, hogy jobb teherautó legyen, mint egy Ford F-150 a funkcionalitás szempontjából, és jobb sportkocsi legyen, mint egy normál Porsche 911. Ez a kihívás – tette hozzá a Tesla vezére.

Az biztos, hogy egy 50 000 dolláros elektromos teherautót szívesen venne a piac, de az igazán komoly képességű autók, dupla motorral és 13 tonnás vontatási képességgel, amelyek a 700+ kilométert is meg tudják majd tenni egy feltöltéssel, vélhetően sokkal drágábbak lesznek.

Forrás: HVG

https://hvg.hu/cegauto/20190604_tesla_pickup

Lépjen kapcsolatba velünk

Budapest, Than Károly u. 3, 1119
(1) 371 5936